За проблем пред заведението Broadway на булевард Освобождение в Тракия сигнализира

...
За проблем пред заведението Broadway на булевард Освобождение в Тракия сигнализира
Коментари Харесай

Жена нападна собственика на Broadway, той се защити

За проблем пред заведението Broadway на бул. " Освобождение " в " Тракия " алармира читателка на Plovdiv24.bg . Собственикът обаче изрично отхвърли. Нека забележим техните гледни точки:

Сигналът: 

" Всеки ден притежателят на заведение " Бродуей " си разрешава да запушва спрели коли. Твърди, че паркоместата са към заведението, само че това не е по този начин. Не дава документи, с които да отбрани думите си. Кара личния състав също да запушват коли със своите лични. След като помолим да бъдат преместени, отхвърлят и заплашват. Опитват се да забранят прекъсването там, само че на никое място не е обозначено, че паркоместата са към заведението. Няколко пъти сме звънели на Общинска полиция, само че ни отхвърлят с най-различни оправдания и не съм сигурна, че не е някаква спогодба сред тях и притежателя на заведението, само че " паяк " в никакъв случай не идва. Запушването е ежедневно ".

Отговорът на притежателя:

" Няма никакъв проблем с паркирането. Тези паркоместа са на бизнес постройката, по този начин е проектирана, от другата страна има по-голям паркинг. Не задръствам никого преднамерено, просто няма къде другаде да се спре, тъй като в случай че паркирам насреща, ще бъда санкциониран. Когато човек е образован, влиза вътре в заведението, пита на кого е колата и няма проблем. Хората обичат да си пускат сигнали, въпреки всичко живеем в демократична държава. Важното обаче е кое е истина и кое не. Пак споделям -  по принцип няма никакъв проблем. Доколкото слушам, има и недоволни хора от постройката, че отсам минават рейсове, които им пречели да работят. Кажете ми, това обикновено ли е? "
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР